Guldsmykker med blomster,
orange månesten i ørehængere

Guldsmykker, blomster ørehængere i 18 karat guld med orange månesten og diamanter. Håndlavede enkle guldblomster med fem rustikke blomsterblade og en diamant i midten. Denne månesten er orange, translucent og slebet i melonslib.

Månesten er en ædelsten som har en hårdhed der gør at den kan slibes i forskellige slibninger og samtidig have en flot glans. Farven kan være hvid, grå, rosa og som i dette par ørehængere orange. Når ædelsten benævnes translucent betyder det at lyset kan trænge igennem men der kan ikke skelnes et objekt. Melonslib er en slibning hvor sten bliver delt op i lige store felter og dybe markeringer, som når en melon skæres ud. En slibning som gør sig godt på månesten hvor mønster fanger lyset og giver sten ekstra glans.

Højde: ca 26-27 mm

Ørehængere med månesten, pris med 2 x 0,01 carat TW(G)VVS diamanter (brillanter): 9.900,- kr
Pris ørehængere uden diamanter i blomsterne: 8.300,- kr

Bestil håndlavede øreringe med farvede ædelsten i smukt smykkedesign. Vælg guld farver enten hvidguld, rosaguld eller som her 18 karat guld. Kontakt mig gerne for specielle ønsker om farve valg af ædelsten og personlige ønsker om design af ørehængere og andre håndlavede smykker.